Galerija

Elementi se prave u čeličnim kalupima sa ugrađenim vibromotorima pri čemu se lako održava konstantan, visok nivo kvaliteta proizvoda. Svi potrebni otvori se formiraju u toku proizvodnje elemenata, bilo da su u pitanju prozori, vrata ili sl., pri čemu su sve ivice otvora izolovane i ramovi stolarije se ugrađuju bez termičkih mostova.

Elementi se brzo i jeddnostavno postavljaju jedan do drugog, i privremeno učvršćuju kosnicima sa stegama. Stubovi se izlivaju u izolovane šupljine unutar elemenata i vezuju armaturu iz elemenata. Oplata je jednostrana i monolitizacija AB strukture je jednostavna sa glatkim završnim slojem.

Krovovi mogu biti kosi – prefabrikovani ferocementni, velikih raspona sa nosačima za spuštene plafone, ravni – prohodni armirano betonski ili klasični od drvene građe na venčanici.

MC² sistem gradnje je najbrži način gradnje trajnih, energetski efikasnih objkata !

MC² sistem gradnje trenutno zatvara željeni prostor. Izgrađena struktura obezbeđuje sve zahteve statike, termike, hidroizolacije te izuzetno visok nivo stabilnosti, bezbednosti i trajnosti. Ceo objekat izgrađem ovom tehnologijom ne poseduje niti jedan termički most.