MC Sistem

MC Sistem

MC Sistem

PREDNOSTI MC SISTEMA

NIŽA CENA IZGRADNJE

Ušteda od minimalno 20% u odnosu na objekte sličnih energetskih osobina i vatrootpornosti izgrađenih drugim sistemom gradnje. Što je objekat veći i ušteda je veća.

MC SISTEM u odnosu na postojeće AB sisteme gradnje prosečno koristi 30% manje cementa i 31% manje čelika. Dodatne uštede se ostvaruju u fazi transporta i montaže zbog značajno manje težine konstrukcije (oko 50%). Objekat građen ovim sistemom je u celosti podložan reciklaži.

MC SISTEM gradnje obezbeđuje uštede energije kroz ceo životni ciklus objekta: u izgradnji 30%, eksploataciji 50% i reciklaži 50%.

%

MANJI TROŠKOVI EKSPLOATACIJE

MANJI TROŠKOVI EKSPLOATACIJE

Povoljniji odnos zapremine i veličine poda smanjuju površinu spoljašnjih zidova i toplotne gubitke i neželjeno zagrevanje tokom leta omogućujući uštedu u hlađenju i grejanju. Prozori znatno manjih dimenzija na kosim površinama obezbeđuju isti osvetljaj unutrašnjosti kao što bi bio sa  tri puta većom površinom prozora na vertikalnim zidovima čime su dodatno smanjeni i toplotni gubici. MC sistem omogućuje 50% manje ukupne toplotne gubitke u odnosu na kvadratni objekat iste izolacione moći (iste površine i zapremine).

Vetar prosto klizi preko objekta, ne postoji niti jedan lim, opšivka, crep, oluk ili sl. da korodira ili se odvoji od konstukcije. Završna obrada elemenata je ferocementni sloj izliven u kalupima, elementi nisu matlerisani te ne postoji mogućnost oštećenja i otpadanja fasade.

Svo održavanje objekta se svodi na premazivanje hidroizolacione membrane po preporukama proizvoćđača pomoću integrisane klizne skele na objektu (bez troškova montaže dodatne skele).

%

NIŽA CENA IZGRADNJE

BRŽA GRADNJA

MC sistem je brz i jednostavan sistem gradnje kvalitetnih, stabilnih bezbednih i trajnih objekata. Prefabrikacija omogućava da se elementi objekta izrađuju u zatvorenom prostoru, u kontrolisanim uslovima tokom cele godine. Ovako izrađeni elementi su ujednačenog, visokog kvaliteta i omogućavaju znatno bržu izgradnju izolovanog objekta na gradilištu. MC sistemom moguće je izgraditi halu površine 1000m2 poda za samo 15 radnih dana (na prethodno izvedenim temeljima). U najkraćem mogućem roku možete imati na raspolaganju gotov objekat.

%

BRŽA GRADNJA

Pišite nam

Odogovorićemo Vam u najkraćem roku

LOKACIJA

Živojina Lukića Vajara 58e, Bežanijska kosa, 11070 Novi Beograd

EMAIL

milinkovicco@gmail.com

MC Sistem